Försäljning i flera digitala kanaler

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandeoktober 12, 2017 av camilla

En stor utmaning i branschen idag är att hantera det ökande antalet digitala försäljningskanaler. Visit Åland ordnade ett branschevent torsdagen den 12 oktober för sina medlemmar med målsättningen att informera om försäljningsplattformen CityBreak (det system som ligger i grund för försäljningen på old.visitaland.com) och hur man kan underlätta försäljningen i flera digitala kanaler samtidigt genom en kanalhanterare (t.ex. old.visitaland.com, booking.com m.m.).

Patric Persson från VisitGroup informerade om försäljningsplattformen CityBreak och kanalhanteraren BookVisit. Vid tillfället introducerades även ett specialerbjudande för den som är intresserad av kanalhanteraren BookVisit.

Är du intresserad men inte hade möjlighet att komma till detta tillfälle eller har frågor vänligen kontakta Gunilla Karlsson på [email protected]