Mässor och samarbete

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandeoktober 12, 2017 av camilla

Under 2018 kommer Visit Åland delta vid ett antal mässor i samarbete med branschen. Först ut är resemässan Matka i samarbete med Finlands skärgård enligt koncept från 2016 och under våren syns Åland på friluftsmässan GoExpo. Båda mässorna äger rum i Helsingfors och koordineras av Tiina Thörnroos. [email protected]

Gästhamnsnätverket som leds av Henrik Beckman finns representerade på båtmässan Allt för sjön och VENE. Är du intresserad av att vara med i nätverket och samarbeta med andra åländska gästhamnar kring utveckling och marknadsföring kontakta [email protected]

Sportfiskenätverket som startade upp i september och leds av Roger Nordlund kommer att delta vid Sportfiskemässan i mars i Stockholm.[email protected]. En inbjudan till följande sportfiskenätverksmöte den 6 november skickas ut inom kort.