Hur ser turismföretagen på utveckling och förnyelse?

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandemars 14, 2018 av camilla

Bästa företagare,

För att skapa tillväxt ligger det i branschens och Visit Ålands intresse att känna till hur företagen ser på möjligheterna till förnyelse.

Idag saknas underlag om turismbranschens förhållningssätt och möjligheter vad gäller tillväxt och utveckling. För att turismnäringen på Åland ska kunna utvecklas framgångsrikt kommer behovet av nyetablerade och lönsamma turistföretag vara av största vikt, vilket betyder att nuläget måste definieras för att kunna klargöra vilka förutsättningar som behöver vidareutvecklas.

Mot denna bakgrund genomför Visit Åland en branschanalys som kommer att presenteras vid Visit Ålands branschevent torsdagen den 26 april på Havsvidden.

Vi har fått över 100 svar vilket vi tackar ödmjukast för. I och med att programmet för eventet & årsmötet blir en intensiv informationskväll  har vi valt att presentera analysen vid säsongsuppföljningen i oktober.  Länken lämnas ännu öppen för de företag som inte fyllt i enkäten.

Det är av stor betydelse för utvecklingen av turismen på Åland, att du som företagare i branschen deltar i undersökningen.

Enkäten distribueras både per post och e-post och till medlemmar och icke medlemmar. Du väljer själv hur du vill svara. Svaren är givetvis konfidentiella och i analysen framkommer inte företagets enskilda svar.

Tack för Ert samarbete och engagemang!

LÄNK till enkäten:    https://sv.surveymonkey.com/r/branschanalys18