Visit Ålands branschevent & höstmöte 22.11

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandenovember 7, 2018 av camilla

Handlingar till Visit Ålands r.f höstmöte.

Agenda höstmöte 22.11.

Verksamhetsplan 2019

TEMA: Digitala försäljningskanaler

Datum: Torsdag 22.11 kl.17.30-21.00
Plats: Hotell Park Alandia

Utgående från svaren i årets branschanalys kan Visit Åland konstatera att det finns ett stort behov hos företagen att utveckla sin digitala marknadsföring och försäljning. Därför bjuder Visit Åland in till en kväll som ger både en insikt och en helhetsbild över olika digitala försäljningskanaler samtidigt som det ges möjlighet till ett personligt möte med respektive aktör för frågor och diskussion.

På plats finns följande aktörer: Booking.com, Bokún/Tripadvisor, Visit Technology/Book Visit, Citybreak, Eckerö Linjen och Viking Line.

En stor utmaning i branschen idag är att hantera det ökande antalet digitala försäljningskanaler. Den digitala försäljningen kan innebära en omställning för flertalet turistföretagare där övergången bl.a. innebär ett större ansvar för företaget beträffande den digitala bokningen av gästen.

 

Kvällens branschevent inleds kl.17.30 med mingel bland kvällens aktörer, tid att ställa frågor och diskutera. Under minglet serveras en vegetarisk plockbuffé inkl.dryck. Därefter ger varje aktör en 10-minuters presentation.

Om du har frågor till kvällens aktörer, som du vill ställa på förhand och att det tas upp under kvällen, går det bra att lägga till det vid anmälan.

Visit Ålands höstmöte inleds kl.19.30. Handlingarna till mötet skickas ut till alla medlemmar en vecka före mötet.

 

Sista anmälningsdatum: måndagen den 19 november.

ANMÄLAN är stängd. Ring tel.24 000 om du önskar komma