Datahub – Internationell synlighet

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandenovember 16, 2021 av emmakardell

Vill du vara med och synas internationellt? Då ska du boka in den 19 november, kl. 10.00-11.00, i din kalender! Visit Finland kommer i framtiden att utgå från sin nya databas Datahub i all sin marknadsföring och försäljning. 

Datahub är en informationsplattform där man registrerar sitt företag och information om företagets tjänster kostnadsfritt. Databasen används sedan av Visit Finland och andra kommersiella aktörer för att hämta information till kampanjer och olika typer av publiceringar. Det här ger ditt företag möjligheten att synas internationellt.

Kort om Datahub: 

  • Datahub är en databas där du registrerar dig gratis
  • Datahub är system som används som grund för Visit Finlands marknadsföring i olika kanaler och av olika kommersiella aktörer
  • Datahub är enkelt att använda och uppgifterna kan du ändra när du vill

Klicka här för att läsa mer om Datahub.

Klicka här för att registrera dej i Datahub.