Kostnadsstöd

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandefebruari 4, 2022 av emmakardell

Den finska regeringen föreslår i sin tilläggsbudget till riksdagen en lång rad åtgärder. Bland annat bereds en sjätte omgång av kostnadsstöd till företag. Stödet gäller den tid som restriktioner enligt den så kallade nödbromsmekanismen har varit i kraft. Ansökningsomgången gäller endast företag som har omfattats av restriktioner.

Företagarföreningarna Visit Åland och Ålands Näringsliv har statistik och tar fram standardformuleringar som företag kan använda sig av när de söker kostnadsstöd 5 och 6, om de tillhör branscher som ska ansöka med prövning av om deras kundkrets har drabbats av begränsningsåtgärder (t.ex. inreserestriktioner).

Läs mer om kostnadsstödet HÄR.

För mer information kontakta [email protected]