Webbinarium om de senaste trenderna inom turismen

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandefebruari 4, 2022 av josefin

Den 15 februari höll Visit Åland tillsammans med Ålands landskapsregering ett webbinarium där analysföretaget Kairos Future presenterade sin senaste undersökning Travel Trend Report och vi tittade närmare på resetrenderna i Sverige och Finland.

Efter det gjorde vi en djupdykning i vad våra viktigaste målmarknader tycker och tänker om Åland. Norstat presenterade finländarnas syn på Åland som destination och tankar kring hemestrande 2022, och Demoskop sammanfattade vår svenska målgrupps kännedom om Åland i jämförelse med andra destinationer runt Östersjön.

Webbinariet var öppet för alla intresserade på Åland. Sammanlagt deltog 125 personer i webbinariet.

HÄR hittar du Kairos Travel Trend Report Åland 2022, NORSTATs marknadsundersökning i FINLAND och  DEMOSKOPs marknadsundersökning i SVERIGE.