Evenemangsbidrag till företag

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandefebruari 17, 2022 av emmakardell

Den 15 februari beslutade landskapsregeringen att nu även företag kan ansöka om evenemangsbidrag. Ändamålet med stödet är att främja satsningar för nya evenemang under ett uppbyggnads- eller utvecklingsskede. Evenemanget skall ha en positiv effekt för besöksnäringen och bidra till ökat antal övernattningar och inresande till Åland och anordnas utanför den absoluta högsäsongen(utanför juli månad). Läs mer om evenemangbidraget till företag HÄR.

 

Ta hjälp av Åland Event Bureau att planera eventet

Kom ihåg att Visit Åland kan bistå med hjälp i uppstartningsskedet av ett event. Åland Event Bureau arbetar för att hjälpa Åland arrangera fler och bättre publika event, som kan locka fler turister till Åland. Eventkoordinatorn fungerar som ett bollplank i planeringsskedet och hjälper till med frågor kring allt från myndighetskrav, logifrågor och strategier för eventet. Läs mer om Åland Event Bureau HÄR.