Digital ambassadörsträff

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandeaugusti 29, 2022 av johannaremmer

Tisdagen den 13.9 kl.11:00 får du ta del av information, senaste nyheter och tips på hur enkelt och givande det är att ordna möten och konferenser på Åland. Denna gång arrangerar vi ambassadörsträffen digitalt för att göra det tidseffektivt och smidigt för alla att delta oberoende plats. Efter presentationen finns det möjlighet att ställa frågor samt diskutera erfarenheter kring ordnade konferenser med oss på Åland Convention Bureau.

Vi är en kostnadsfri partner för dig som är intresserad av att arrangera möten eller konferens på Åland. Vi är med som stöd från det första steget tills beslut fattas om destination för mötet. Vi hjälper dig identifiera potentiella möten och konferenser som kan hållas på Åland. Vi ser fram emot att träffa dig digitalt!

Anmäl dig här.