Dags att se över din hemsida

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandefebruari 2, 2023 av johannaremmer

Vintermånaderna är en bra tid att se över sin marknadsföring inför nästa säsong. Nu kan du få hjälp att uppdatera din hemsida eller lägga upp en helt ny om du inte har en sedan tidigare. Följande åländska kommunikationsbyråer hjälper dig gärna:

Winter:
Vill du skaffa en hemsida för första gången eller byta ut din gamla mot en ny? Winter hjälper dig att sätta upp allting. Allt du behöver göra är att fixa texter och bilder. Behöver du hjälp? ;ot en extra kostnad kan Winter ta hand om det. Beställer du arbetet nu får du din hemsida klar i god tid tills sommarsäsongen. Som Visit Ålands medlem får du 20% rabatt på startkostnaden. Gäller vid beställning senast 28.2.2023.

Läs mer här
 

Vibb:
Vibb hjälper dig att bygga ditt varumärke och din kommunikation. De har förmånliga startpaket som innehåller både profil och webb för dig med ett mindre företag. Vibb använder en webbplatsmall för småföretag och föreningar som ger dig ordning, flexibilitet och personligt utseende i ett paket. Inom mallens ramar har du gott om utrymme att anpassa ditt innehåll som det passar dig.

Läs mer här

April:
April erbjuder webbsidor mot en månadskostnad med en förbindelsetid och webbsidor mot fast offert. Du som redan är bra på att bygga webbsidor i WordPress eller som kan skriva texter får hjälp att bygga din webbsida själv. Om din befintliga webbsida inte är byggd i WordPress kan April hjälpa till att utveckla sidan även då. 

Läs mer här