Påverka genom att delta i en branschintervju

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandemars 2, 2023 av johannaremmer

I samband med arbetet med Ålans nya turismstrategi och den stora branschundersökningen 2023 kommer det att genomföras gruppintervjuer med intresserade företagare verksamma inom turismbranschen under följande datum:

  • 9 mars kl. 11:30-13:00
  • 14 mars kl. 11:30-13:00
  • 15 mars kl. 15:00-16:30

Intervjuerna utgår från en analysmodell som heter Pestel och berör bl.a. frågor rörande verksamhetens prissättning, investeringsbehov, hållbarhetsarbete mm. De som deltar kommer att få denna modell och frågor på förhand så att man kan förbereda sig. Diskussionerna kommer att ledas av Therese Sjöblom, studiehandledare och lärare inom Hospitality Management-programmet på Högskolan på Åland. 

Är du intresserad av att delta i ett intervjutillfälle? För anmälan och mer information kontakta [email protected] Antalet platser per intervjutillfälle är begränsat.