Visit Åland byter administratör av CityBreak

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandefebruari 20, 2017 av camilla

Visit Ålands underleverantör Celeste Ab har administrerat online bokningslösningen CityBreak, som gör old.visitaland.com bokningsbar. Visitaland.com har ca 700 000 besök årligen och förutom presentation av det åländska turistiska utbudet kan hemsidans besökare sedan april 2016 även paketera och boka hela sin Ålandsupplevelse – från resa och boende till aktiviteter och evenemang.

Ny underleverantör är Åland Travel Ab med Gunilla Karlsson. Gunilla har sen början administrerat bokningslösningen hos Celeste Ab. Den nya lösningen möjliggör även ett närmare samarbete, då Åland Travel Ab flyttar in i Visit Ålands lokaler från 1 mars.

Är du leverantör i CityBreak? I praktiken behöver ditt medlemsföretag/du som leverantör inte göra något. Ditt avtal med Celeste Ab flyttas över till Åland Travel Ab i samband med att Visit Åland ingår ett nytt underleverantörsavtal med Åland Travel Ab. I och med det nya avtalet kommer Åland Travel Ab att överta administrationen av de bokningar som redan gjorts i City Break. 

Säsongen närmar sig! Gå gärna in och uppdatera dina uppgifter och se över dina priser, texter och bilder.

Gunilla Karlssons nya kontaktuppgifter är tel 0457 0527219 eller [email protected].