Matka 2024

Postat i Aktuellt, Event, Kampanjer, Nyhetsbrev till medlemmar, Pressmeddelandeseptember 14, 2023 av johannaremmer

Resemässan i Helsingfors närmar sig. Matka 2024 ordnas den 18–21 januari 2024 och är Nordeuropas största professionella evenemang inom resebranschen. Visit Åland kommer att vara på plats i montern för Finlands skärgård. I den nästan 400 m2 stora montern presenterar 10 olika visit-organisationer och lokala företag sina respektive destinationer. Det finns plats för totalt 30 företag från olika områden.

Om du är intresserad av att närvara på Nordeuropas största resemässa, hör av dig till oss på [email protected]. De exakta kostnaderna för deltagande som underutställare/företag är ännu inte fastslagna, men vi återkommer med information till alla som anmält intresse.

Läs mer om Matka 2024 här!